top of page

Omdömen

Här kan ni läsa vad nuvarande och tidigare klienter tycker om mina tjänster.

Har du frågor eller vill boka en tid för en kostnadsfri konsultation så tveka inte att maila kampefitness@gmail.com eller använda kontaktformuläret nedan.

Fantastisk träning som ger resultat. Kan verkligen rekommendera Kämpe Fitness

Amanda

Personlig träning

Sara är duktig och trevlig. Min form har förbättrats redan efter första besöker och jag kommer fortsätta. Tack så mycket. 

Mikael

Duktig och lyhörd, precis vad man behöver när man vill starta upp kroppen!

Caroline

​Jag är riktigt nöjd med resultaten än så länge, brukar bli bra träningspass

Peter

Om du vill ha en pålitlig, seriös och peppande coach så är Sara den rätta. Hon bryr sig om dina mål, är medveten om dina brister och färdigheter, tror på dig och jobbar på det sätt du känner dig bekväm med. Hon har ett hjärta av guld och ger dig en kram vid varje ny sak du klarar, vem blir inte lycklig och peppad av det?

Mersina

Jag måste tacka Kämpe fitness för de senaste veckorna då Sara var min PT, under dessa veckor har hon coachat mig online. Jag lärde mig mycket om tyngdlyftning och hur man ska tänka när man lägger upp ett tränings schema samt även tekniker bakom övningarna. Hennes pass var varierande och roliga vilket gav bra motivation för att träna, hon var även lyhörd och lyssnade på vad sa och tyckte. Allt detta gjorde att jag kände varje vecka att hela kroppen hade fått aktiveras vilket resulterade att jag har haft en väldigt bra utveckling i min strykelyftning.

Tobias

​​Supergrym träning, även för sådana som jag som normalt sett hatar stryketräning. Rekommenderar verkligen duopassen, blir ännu roligare tillsammans med en vän!

Celie

Jättebra träningsscheman och fantastisk service. Fem hantlar av fem möjliga!

Emil

Sara är en otroligt bra, lyhörd och positiv coach som både anpassar och utmanar din träning optimalt.

Karin

Gått tre mammaträningskurser i rad hos Sara, jättebra träning, upplägg och bra möjlighet att kunna träna när sin bebis är med! :)

Emelie

Mammaträning

Har gått två omgångar på get-fit och det är verkligen precis vad jag behöver. Träningen är tuff, men du kan fortfarande anpassa den till din egen nivå. Man är ett gäng som man träffar 8 veckor i rad. Alla utvecklas och man blir peppad och får peppning av varandra. Sara är mycket duktig på det hon gör och ser alla och den utveckling vi gör. Känslan i kroppen efter varje pass är häftig! Ser framemot nästa omgång!

Catharina

GetFit

Har tränat mammaträning och kör nu getfit för Sara, bästa coachen och bästa träningen!! Hade aldrig kommit så långt med träningen på egen hand! Stort tack Sara!!

Felicia

GetFit & Mammaträning

Sara har verkligen inspirerat mig att kämpa hårdare och har nå mål som jag för 8 veckor sedan inte trodde var möjliga! Rekommenderas starkt om du vill utmana dig själv!

Malin

Fantastiskt rolig, inspirerande och utmanande träning! Stor tumme upp! ���

Sara

Grymt kul och effektivt. Kanoncoachning med pep och teknik. Ser fram emot nästa 16 tillfällen!

Peter

Har kört 8veckors get fit med Sara på crossfit Lund, och det har varit så roligt!!! Det har minst sagt varit tufft, men Sara har alltid peppat på och tack vare det har man tagit i de sista krafterna och med hennes hjälp klarat mer än vad man själv trott. Ännu ett plus med Sara är att hon har bra koll på tekniken, vilket är sååå viktigt för att inte skada sig samt för att kunna prestera sitt allra bästa :) Sara får full pott i betyg av mig! ��

Petra

GetFit

bottom of page